top of page
IMG_0983.jpg

1:1 sessies

ValerieVisschedijk-LesJardinsDeMogador13.jpg

Offline & Online

» Houd jij het liefst de controle over alles, maar wil je meer diep van binnen meer in flow leven?

» Zit je momenteel in een moeilijke periode in je leven?

» Wil je graag een leven realiseren waardoor je weer fluitend en dansend door het leven gaat, maar weet je niet waar te beginnen?

» Blijf je oneindig in je hoofd malen en zou je graag keuzes willen maken op basis van je gevoel?

» Wil je wel stappen zetten, maar vind je het tegelijkertijd doodeng?

» Merk je dat wanneer je voelt dat je iets wil doen, je hoofd met allemaal tegenargumenten komt?

» Weet je dat er meer beschikbaar is voor je, maar weet je niet hoe je daar kunt komen?

Ik begeleid jou hier graag bij tijdens mijn 1:1 sessies. Hoe die sessies eruit zien is afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Het is een combinatie van coaching, meditaties, healing en familieopstellingen.

ERVARING

"Afgelopen jaar een aantal gesprekken gehad met Valerie, ik liep vast door mijn burn-out en was/ben nog erg zoekende naar de juiste weg voor mij. Valerie heeft mij daar mee geholpen door onder andere een aantal familieopstellingen, waar veel emoties naar voren kwamen maar ook veel herkenning en inzichten. Daarnaast gingen we samen in gesprek over de zaken die op dat moment speelden en kreeg ik daarvoor tips mee die ik die periode kon toepassen, daar heb ik veel aan gehad. Ik voelde me bij Valerie op mijn gemak en durfde daardoor alles te delen wat ik wilde delen, erg fijn. Inmiddels gaat het met mij een stuk beter en denk ik zelfs weer na over werk en toekomst, daar was ik een halfjaar geleden nog lang niet mee bezig en is dus een hele vooruitgang. Ontzettend bedankt voor onze fijne afspraken!"

M.

*****
Lieve Valerie, Wat was het ontzettend fijn! En wat voelde ik veel gebeuren in mijn lijf op een positieve manier. Ben je nu al zo dankbaar! Voelde mij meteen bij je op mijn gemak en er hing een fijne sfeer. Super bedankt en tot over twee weken!

R.

Ik vind het belangrijk om in te tunen op jouw energie.

Wat is er op dit moment nodig?

We brengen je lichaam & mind in een diepe ontspanning, leggen bewustwording op actuele situaties, gaan een meditatie en healingsessie in om het onbewuste bewust te maken. Ik heb verschillende 'tools' die ik tijdens mijn sessies in kan zetten, waardoor we volledig kunnen afstemmen op jouw (onbewuste) behoefte.

2.png
IMG_0695.jpg

1:1 sessies in mijn praktijk in Doetinchem of online via Zoom:

€77 incl BTW

IMG_9907_edited.jpg

Binnenkort...

ValerieVisschedijk-Pai18_edited.jpg
bottom of page