top of page

Hoe weet je of je een healingsessie nodig hebt?In essentie is iedereen al heel. Je bent niet kapot, je hoeft niet gefixt te worden en er is niks mis met jou. Alleen zijn er soms blokkades ontstaan die ervoor zorgen dat die heelheid tijdelijk geblokkeerd wordt.

De energie in jouw systeem stroomt dan niet meer lekker door en dat kan zich uiten in allerlei verschillende signalen. Bijvoorbeeld op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak.

Je merkt bijvoorbeeld dat je pijn hebt, dat je niet lekker in je vel zit, moeilijk kunt ontspannen, steeds tegen dezelfde dingen aanloopt en er maar niet uitkomt, je kunt je emoties niet laten doorstromen, je kunt prikkelbaar zijn zonder dat je weet waarom, je merkt dat het leven even niet ‘vanzelf lijkt te gaan’ enz enz enz.

Herken je je in een van die voorbeelden? Dan is een healingsessie zeker een aanrader!

Zodra je namelijk een healingsessie ontvangt worden die blokkades gezien en kan de energie in jouw systeem weer doorstromen. Dat is namelijk waar het om gaat: de doorstroming.

Na de sessies merk je dat het weer stroomt door verschillende dingen, bijvoorbeeld doordat je je lichter voelt, je voelt je rustiger en meer ontspannen, emoties komen los, het leven flowt weer en noem maar op.

Ik raad wel aan om meerdere sessies te boeken voor het optimale resultaat, want zoals je je kunt voorstellen zijn veel blokkades niet binnen een uurtje volledig opgelost. Gun jezelf de tijd om die blokkades aan te kijken, zodat jouw energie - en daarmee jouw leven - weer heerlijk kan flowen!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page